Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın yeni adresi CHP mi olacak? İlk açıklama geldi

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın İYİ parti'den istifa edip CHP'ye geçeceği iddia edildi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın yeni adresi CHP mi olacak? İlk açıklama geldi

İYİ Parti'deki kongre sonrası gelişmeler devam ediyor. Parti içinde yaşanan liderlik mücadelesinde Trabzonlu Koray Aydın'ı destekleyen ve bu nedenle dikkatleri üzerine çeken Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, partisinden istifa ettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Başkan Bıyık, Haber61'e yaptığı özel açıklamada, "Yarın bugüne kadar birlikte yol yürüdüğüm parti arkadaşlarımla bir istişare toplantısı yapacağım. Bu toplantı neticesinde partiden ayrılıp ayrılmayacağıma karar vereceğim" ifadelerini kullanarak, önemli bir kararın arifesinde olduğunu belirtti. İYİ Parti kongresinde Koray Aydın'ı desteklemiş olmasına rağmen seçim sonuçlarının beklentileri karşılamadığını ve partinin gelecek vizyonuna dair şüpheleri olduğunu dile getiren Bıyık, "Seçilen genel idare kurulundaki arkadaşların bu partiyi çok ileriye taşıyacağına inanmıyorum" şeklinde konuştu.

mamoglu-biyik.jpeg

CHP'YE Mİ GEÇİYOR?

İstanbul Büyükşehir belediye başkanını Trabzon’a gelişinde karşılaması akıllara gelen Başkan Bıyık için CHP iddiaları ortaya atıldı. İYİ Parti’den istifa etmesi durumunda siyasi kariyerine nasıl devam edeceği sorulan Bıyık, "Bağımsız olarak devam etmeyi düşünüyorum" yanıtını verdi.

Koray Aydın ve kendisi hakkında yapılan haksızlıkları ve vefasızlıkları hatırlatan Bıyık, "Bu haksızlıkları ve vefasızlıkları bize yapan insanlar ile aynı noktada siyaset yapmak istemiyorum" diyerek, siyasi çizgisinde önemli değişiklikler olabileceğinin sinyallerini verdi. Bıyık ayrıca önümüzdeki günlerde yapılacak basın toplantısı ile kesin kararını kamuoyu ile paylaşacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler