Trabzon turizmde çıtayı yükseltti: Kuhla açıldı

Karadeniz’in örnek oteli Kuhla hizmete girdi.

Trabzon turizmde çıtayı yükseltti: Kuhla açıldı

Trabzon turizm sektöründe son yıllarda önemli adımlar attı. Yıldızlı otellerin yanı sıra butik otel konusunda da hızla gelişiyor. Buna en güzel örnek Yomra’da yeni açılan Kuhla Boutigue Suite Oteli’dir. Kuhla Butik Otel sahibi Haluk İskender, Kuhla’nın kapılarını Kuzey Ekspres’e açtı.

KENDİMİZ İÇİN DÜŞÜNDÜKLERİMİZDİR KUHLA

Kuhla’nın Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en lüks butik oteli olduğunu vurgulayan İskender, “Tatile çıktığımızda nelere dikkat ederim? Nelerden hoşlanırım? Bu sorulara cevap vererek yola çıktık. Mesela ben gittiğim bir ülkede önce güvenliğine, Hava Limanı’na yakınlığına bakarım. Sonra odaların genişliğine.. Yani biz kendimiz için ne düşünüyorsak nasıl rahat edebiliyorsak misafirlerimiz için de bunu düşünerek Kuhla’yı hazırladık.

ÖZEL TASARLANDI

Bir örnekle bunu açmak isterim. Kuhla’nın odaları tam 45 m2’dir ve tam donanımlıdır. Biz şunu demedik. Bir kaç odamız özellikli olsun diğerlerine gerek olmaz gibi bir şey düşünerek hareket etmedir. Hepsi yüksek standartta ve özel tasarlanmıştır.”

24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

İskender Otelle ilgili şunları kaydetti; “Otelimizin 24 suit odası misafirlerimizin bütün isteklerini yerine getirecek şekilde dizayn edilmiştir. Odalarda küçük bir mutfak ve çay- kahve hazırlama olanakları mevcuttur. Odalarda bulunan wi-fi ve interaktif hizmetler konuklarımızın 24 saat kesintisiz eğlence ve hizmet almasını sağlamaktadır.”

KENTE YAKIN VE HUZURLU

İskender son olarak şunları söyledi; “Otel içerisinde konuklarımızın eğlenceli vakit geçirebilecekleri ortak dinlenme alanı ve sauna bulunmaktadır. Teras katında iş toplantılarınızı organize edebileceğiniz salonlarımız mevcuttur. Lobi katında hizmet veren turizm acentamız tatilinizin sorunsuz bir şekilde geçmesi için oto kiralama, tur ve transferler için siz konuklarımızın hizmetindedir.

ULAŞIMI EN RAHAT NOKTADA

Şehrin en popüler oteller bölgesi olan Kaşüstü bölgesine yeni bir soluk getiren Kuhla Boutique havaalanına 7 km, Avm ve eğlence mekanlarına 10 km, Uzungöl'e 70 km ve Sümela Manastırı' na 55 km mesafededir..”





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber