Trabzonspor'da Olcan belirsizliği!

Transfer döneminin en önemli isimlerinden biri olan Olcan Adın konusunda Trabzonspor Yönetimi, kaleci Onur Recep Kıvrak'ta düştüğü hataya düşmemek için titiz davranıyor.Bordo-mavili kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu için Galatasaray ve Beşiktaş

Trabzonspor'da Olcan belirsizliği!

Transfer döneminin en önemli isimlerinden biri olan Olcan Adın konusunda Trabzonspor Yönetimi, kaleci Onur Recep Kıvrak'ta düştüğü hataya düşmemek için titiz davranıyor.

Bordo-mavili kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu için Galatasaray ve Beşiktaş'ın pazarlık yarışına girmesi üzerine Trabzonspor Yönetimi, Milli Takım kampı sonrası Olcan ile masaya oturacak ve yol haritasını belirleyecek.

OLCAN ADIN BELİRSİZLİĞİ

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak yeni sezona girmek isteyen Karadeniz ekibinde teknik direktör konusundaki belirsizlik devam ederken, diğer taraftan ise yeni sezonda takıma katılacak olan isimler üzerinde çalışıyor. Yapılacak transferlerden çok, gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Olcan Adın'ın takımda kalıp kalmayacağı yönündeki haberler bordo-mavililerin gündemini bir hayli meşgul ediyor.

Bordo-mavili yönetim, oyuncusu hakkında ortaya atılan iddialardan büyük bir rahatsızlık duysa da, kaleci Onur Recep Kıvrak'ın sözleşmesinin uzatılması noktasında düştüğü hataya düşmek istemiyor. Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz sezon kaleci Onur hakkında ortaya atılan transfer iddiaları üzerine harekete geçen Karadeniz ekibi, oyuncusuyla yaptığı görüşmelerin ardından 2016 yılında sözleşmesi bitecek olan oyuncuya 2018 yılına kadar mukavelesini uzatmıştı. Yıllık aldığı 1 Milyon 250 Bin Euro'yu, 2 Milyon 500 Bin Euro'a çıkartmış, ayrıca maç başı olarak da 15 Bin Euro vermişti.

YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Trabzonspor, kaleci Onur Recep Kıvrak transferinde yaşadığı bir benzer durumu şimdi Olcan Adın konusunda yaşıyor. Oyuncu için Galatasaray ve Beşiktaş'ın devrede olmasının yanı sıra sosyal medyada yaşanan polemik bardağı taşırırken, bordo-mavililerin kaleci Onur'da olduğu gibi Olcan konusunda da baskı yapması yönetimin işini zora sokuyor. Onur transferinde düştüğü hataya Olcan transferinde düşmek istemeyen Karadeniz ekibi titiz hareket ederken, oyuncuyla ve menajeriyle Milli Takım kampı sonrası masaya oturacak olan Trabzonspor kurmayları, yıldız oyuncu konusunda yol haritasını belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor