TFF'den flaş karar! Sahadan çekilen Fenerbahçe'nin cezası 10 kat aşağıya düşürüldü

TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı Süper Kupa maçında sahadan çekilmesi nedeniyle verilen cezayı indirdi.

TFF'den flaş karar! Sahadan çekilen Fenerbahçe'nin cezası 10 kat aşağıya düşürüldü

TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile karşılaştığı Süper Kupa maçından sahadan çekilme eylemi nedeniyle uygulanan para cezasını büyük oranda azalttı.

İlk olarak 4 milyon lira olarak belirlenen ceza, yapılan son değerlendirme sonucunda 400 bin liraya düşürüldü.

Hakem Volkan Bayarslan'ın ilk düdüğü ile başlayan maçta Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin attığı golle öne geçmesiyle birlikte Fenerbahçe U19 takımı ile çıktığı maçtan çekilme kararı aldı. Karar, U19 teknik direktörü Ahmet Ketenci'nin işareti ile verildi ve oyuncular soyunma odasına yönlendirildi. Bunun üzerine hakem Bayarslan, maçı durdurmak zorunda kaldı.

TFF Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'nin bu hareketi nedeniyle takıma 3-0 hükmen yenilgi ve 4 milyon TL para cezası vermişti. Ayrıca, sahadan çekilme kararını veren yönetici Ahmet Ketenci'ye de 60 gün hak mahrumiyeti ve 520 bin TL para cezası uygulanmıştı. Ancak Tahkim Kurulu'nun son kararıyla, kulübün para cezası önemli ölçüde hafifletilmiş oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler