Trabzonspor onları istiyor!

Yabancı transferde önceliği forvet mevkiine verecek olan bordo mavililer, Fransa Ligi takımlarından Guingamp'ın Mali'li golcüsü Mustapha Yatabare'yi transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı.Karadeniz ekibi ayrıca yerli transferinde Eskişehirspor'lu E

Trabzonspor onları istiyor!

Yabancı transferde önceliği forvet mevkiine verecek olan bordo mavililer, Fransa Ligi takımlarından Guingamp'ın Mali'li golcüsü Mustapha Yatabare'yi transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı.

Karadeniz ekibi ayrıca yerli transferinde Eskişehirspor'lu Erkan Zengin ilk sırada yer verirken, Hami Mandıralı ise Antalyaspor’un genç stoperi Musa Nizam ile sağ bekte başarılı bir performans sergileyen Zeki Yıldırım’ın ismini yönetime verdi. Orta saha için adaylar Orhan Gülle ve Muhammet Reis. Elazığspor'dan Serdar Gürler, Deniz Yılmaz gibi isimlerde Karadeniz ekibinin listesinde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor