Samsun'da iki otomobil çarpıştı, 2 ölü, 6 yaralı. 22 Mayıs 2014

Samsun'da iki otomobil çarpıştı, 2 ölü, 6 yaralı.

Samsun'da iki otomobil çarpıştı, 2 ölü, 6 yaralı. 22 Mayıs 2014

SAMSUN'da, iki otomobilin çarpışması sonucu 27 yaşındaki Uğur Kaymaz öldü. Kazada 6 kişi de yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında Atakum İlçesi'nde meydana geldi.

26 yaşındaki Mehmet Kandemir'in kullandığı 34 UB 4035 plakalı otomobile Atatürk Bulvarı üzerinde sol tarafa doğru dönüş yaptığı sırada arkadan gelen 33 yaşındaki Mehmet Ali Güzel yönetimindeki 05 RA 412 plakalı otomobil çarptı.

Kazada Kandemir ile yanında bulunan Uğur Kaymaz, 25 yaşındaki Onur Canik, 26 yaşındaki Özkan Şenoğlu, diğer otomobilin sürücüsü Mehmet Ali Güzel, yanında bulunan 30 yaşındaki Melek Yazıcı ve 24 yaşındaki Neşe Yadigaroğlu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansları ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durum ağır olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunu olan Uğur Kaymaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaymaz'ın babasının, Samsun'un İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olduğu belirtildi.

Yaralıların tedavilerinin sürdüğü, kazayla ilgili de soruşturma başlatıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler