Trabzonspor 132 gündür yenemiyor

Trabzonspor geçtiğimiz sezon ligde yaşadığı tramvayı atlatmakta güçlük yaşıyor. Bordo-mavililer 132 gündür deplasmanda kazanamıyor.Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon deplasmanda teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde en son 30. haftada Eskişehirspor’u 1

Trabzonspor 132 gündür yenemiyor

Trabzonspor geçtiğimiz sezon ligde yaşadığı tramvayı atlatmakta güçlük yaşıyor. Bordo-mavililer 132 gündür deplasmanda kazanamıyor.

Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon deplasmanda teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde en son 30. haftada Eskişehirspor’u 1-0’lık sonuçlan yendi. Söz konusu dönemde sonra bordo-mavililer 32. haftada Kayserispor’a 2-1 ve 34. haftada Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Yeni sezonda ise 1. haftada Beşiktaş’a 2-0 ve 3. haftada Akhisar Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Trabzonspor, 4 maçtır deplasmanda kazanamıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor