Akçaabatta aile içi psikolojik şiddet

.Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yenimahallede önceki gün meydana gelen olayda gece saat 18.30 sıralarında H.Ç isimli kadın 3yıldır evli olduğu kocasının kendisine sözlü olarak şiddet ve tehditlerde bulunduğu gerekçesiyle polise giderek şikayetçi oldu.Akçaabat

Akçaabatta aile içi psikolojik şiddet

.

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yenimahallede önceki gün meydana gelen olayda gece saat 18.30 sıralarında H.Ç isimli kadın 3yıldır evli olduğu kocasının kendisine sözlü olarak şiddet ve tehditlerde bulunduğu gerekçesiyle polise giderek şikayetçi oldu.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kocası U.Ç’den şikayetçi olan H.Ç isimliğ kadın verdiği ifadesinde,Eşim ile 3 yıldır evliyim. Bu evlilikten bir çocuğumuz var. Eşim son 1,5 yıldır şahısıma yönelik  sözlü olarak şiddet ve baskı uyguluyor. Bana  hitaben " bu evden git, ben buraya başka bir kadın getireceğim, çocuk olmasaydı seni boşardım, senden ev karısı olmaz" diyerek hakaretlerde bulunuyor diye eşinden şikayetçi olduğunu söyledi. 

Eşinin şikayeti üzerine polis tarafından arandığını öğrenen U.Ç isimli koca kayıplara karıştı.

 Şüpheli firar U.Ç’nin yakalama çalışmalarının devam ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler