Trabzonspor Lig'de kabusu sürüyor

Avrupa’da fırtına gibi esen Trabzonspor tarihinde ilk kez UEFA’da gruplara kalma başarısı gösterirken, Spor Toto Süper Lig’de ise kabus yaşamaya devam ediyor.Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Trabzonsp

Trabzonspor Lig'de kabusu sürüyor

Avrupa’da fırtına gibi esen Trabzonspor tarihinde ilk kez UEFA’da gruplara kalma başarısı gösterirken, Spor Toto Süper Lig’de ise kabus yaşamaya devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Trabzonspor, ligde kabus yaşamaya devam ediyor. Mustafa Akçay yönetiminde Avrupa’da fırtına gibi esen bordo-mavili takım, ligdeki kötü gidişini dur diyemiyor. Sezona yeni yönetim, yeni transferler ve yeni teknik ekip ile başlayan Karadeniz ekibi, Avrupa’da başarılı sonuçlar almasına rağmen ligdeki hastalığına bir türlü çözüm üretemiyor. Bordo-mavililer deplasmanda oynadığı Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor maçlarında mağlup olarak 6 puan kaybetti. İki maçta ise rakip kalelere boş geçti.

AVRUPA'DA FIRTINA GİBİ
Trabzonspor, Akçay yönetiminde, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turunda İrlanda'nın Derry City takımını sahasında 4-2 ve deplasmanda 3-0 mağlup etti. Daha sonra 3. ön eleme turunda Belarus'un Dinamo Minsk takımını dış sahada 1-0, sahasında da 0-0 beraberlikle eleyen Karadeniz ekibi, Arnavutluk'un Kukesi takımını deplasmanda 2-0, sahasında 3-1 yenerek Avrupa'da iyi sonuçlarını sürdürdü. Bordo-mavililer tarihinde ilk kez gruplara kalma başarısı gösterdi.

LİGDE KABUS YAŞAMAYI SÜRDÜRDÜ
Mustafa Akçay yönetiminde Avrupa’da iyi sonuçlar alan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de ise aynı başarıyı gösteremedi. Bordo-mavililer oynadıkları 3 maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Söz konusu maçlarda 3 puan toplayan Karadeniz ekibi 15. sırada yer aldı.

Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun ilk 3. haftasında da oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 4 puan toplamıştı. Söz konusu haftalarda ise 10. sırada yer alıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor