Şener maçtan sonra ne hissetti?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş maçına tamamen yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkılması yönündeki eleştiriler için, "Bu hocamızın takdiridir. A Takım da çıkabilirdi. Teknik bir konu. Şenol Güneş en doğru kararı vermiş ve uygulamıştır" diyer

Şener maçtan sonra ne hissetti?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş maçına tamamen yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkılması yönündeki eleştiriler için, "Bu hocamızın takdiridir. A Takım da çıkabilirdi. Teknik bir konu. Şenol Güneş en doğru kararı vermiş ve uygulamıştır" diyerek teknik direktör Şenol Güneş'e destek verdi. Başkan Sadri Şener, "Maçtan sonra ne hissettiniz?" sorusuna, "Ben kupada da devam edeceğimizi düşünüyordum, üzüldüm. Fakat futbol bu işte.. Yenmek, yenilmek, berabere kalmak hepsi var. Artık lig ile başbaşayız. Bizim 27 yıllık bir özlemimiz, hasretimiz var. Bu yola girildi ve dönüşü de asla yok. Trabzonspor kulübü ligi zirvede bitirecektir. Ben, takımım, taraftar, yönetici kadrom ve camiamız buna inanıyoruz" yanıtını verdi. Şener'in diğer sorularımıza verdiği yanıtlar şöyle:

 

Zaman zaman taraftarınızın stadı doldurmadığını vurguluyorsunuz. Sitem ediyorsunuz. Dün İnönü'deki havayı taraftarı nasıl buldunuz? Beşiktaş taraftarı renkli. Türkiye'nin farklı bir taraftar profili. Beğeniyorum. Bizim de İstanbul'da çok büyük bir taraftar kitlemiz var. Ama Pazar günü kontenjan nedeniyle çok küçük bir bölümü statta olacak. Büyük statlar, renkli şovlar futbola güzellik katıyor. Bizim taraftarımızın şovu da çok görkemli.

Maçın hakemi Bünyamin Gezer oldu. Bu konuda ne düşüyorsunuz? Hakemle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Ben daha çok yan hakemlerin kalitelerine ve kaldırdıkları bayraklara bakarım.

 

BROZEKLERE ZAMAN LAZIM

Brozek kardeşler Beşiktaş maçında oynadı. Nasıl buldunuz? Yorum yapmam için daha erken. Çok yeniler, zamana ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.

Transfer bitiyor. Son noktayı koydunuz değil mi? Yoksa var mı transfer? Transfer, Trabzonspor için kapanmıştır. Kaliteli bir kadromuz var.

Teofilo konusu ne oldu başkanım? Bu transfer bitmedi mi? 2-3 teklif daha var. Kolombiya ekibi Once Caldas'tan teminat mektubu istedik. Onu bekliyoruz. İstediğim belgeler gelmezse bu transfer olmaz. Diğer tekliflere bakarız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor