Trabzon'da tek yol zafer!

İnönü’ye yedeklerle çıkan Şenol Güneş, dünden itibaren aslarını işlemeye başladı! Kapalı kapılar ardındaki slogan ise şu: Kadıköy’de kazan, şampiyon ol. Süper Lig’in ikinci yarısının açılışını evindeki Ankaragücü beraberliği ile moralsiz yapan Trabzonspor

Trabzon'da tek yol zafer!

İnönü’ye yedeklerle çıkan Şenol Güneş, dünden itibaren aslarını işlemeye başladı! Kapalı kapılar ardındaki slogan ise şu: Kadıköy’de kazan, şampiyon ol.

 

Süper Lig’in ikinci yarısının açılışını evindeki Ankaragücü beraberliği ile moralsiz yapan Trabzonspor’un İstanbul’da üst üste oynayacağı kupa ve lig performansı merakla bekleniyordu. Tabi ki Beşiktaş ve Fenerbahçe sınavlarında teknik direktör Şenol Güneş’in tercihleri de aynı şekilde merak konusuydu. Ve önceki gün İnönü’de oynanıp 2-1 Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlanan mücadelesi gösterdi ki, Bordo-Mavililer’in hocası kupayı ‘es’ geçme, hatta elenme pahasına sadece lige konsantre olmuştu.

 

HER İHTİMALİ DÜŞÜNDÜ

İlk 11’den sadece birkaç oyuncusunu sahada tutup, Jaja, Burak, Serkan ve Selçuk, Umut, gibi aslarını 18’e dahi almayan Karadeniz ekibinin patronu, Fenerbahçe sınavında ‘beraberlik’ ihtimalini dahi düşünmeyip Saracoğlu’ndan mutlaka galibiyetle ayrılmak istediğini kanıtlamış oldu. Az da olsa sakatlık ve kart risklerini almaktan kaçınan Şenol Güneş, takımını basına ve taraftara kapatırken oyuncularının adeta beynini yıkıyor. Yıldızlarına, “Bu maçı alalım önümüzü açalım” mesajı veren Güneş, antrenmanları da basına ve taraftarlara kapattı.

 

‘ONLAR STRES YAPSIN’

Süper Lig’in liderinin hocası, bir yandan ideal kadrosuna yapabileceği yeni eklemeleri ve oyun içindeki hamlelerini düşünürken, diğer taraftan rakibini de masaya yatırdı. Fenerbahçe’nin maç cd’leri üzerinde ekibiyle birlikte çalışan ve daha önce yardımcılarından gelen izleme raporlarını analiz eden Şenol Güneş’in futbolcularına özellikle Saraçoğlu atmosferi hakkında da telkinler yaptığı biliniyor.

 

Oyunun zaman zaman gerilebileceğini öngören Trabzonspor’un hocasının, “Sakın tahriklere kapılmayın. Biz değil onlar baskı altında olmalı” çıkışını yaptığı da edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler