3 gün arayla 2 El Clasico

Dünyanın en heyecan verici maçları arasında zirvede yer alan ve El Clasico olarak adlandırılan Real Madrid-Barcelona kapışmasını, 3 gün arayla 2 kez izleme fırsatı doğdu.. İspanya Ligi’nde 17 Nisan 2011’de Bernabeu Stadı’nda kozlarını paylaşacak iki ekip,

3 gün arayla 2 El Clasico

Dünyanın en heyecan verici maçları arasında zirvede yer alan ve El Clasico olarak adlandırılan Real Madrid-Barcelona kapışmasını, 3 gün arayla 2 kez izleme fırsatı doğdu..

 

İspanya Ligi’nde 17 Nisan 2011’de Bernabeu Stadı’nda kozlarını paylaşacak iki ekip, Kral Kupası’nda da finale kalmaları halinde bu kez 20 Nisan’da yani 3 gün sonra yeniden bir araya gelebilecek.

 

Kupanın yarı final ilk maçlarında Real, Sevilla ile deplasmanda oynadığı maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Barça ise sahası Nou Camp’ta ağırladığı Almeria’yı 5-0 mağlup ederek final için büyük avantaj yakaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor