Manisaspor: 2 - Karabük: 1

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Manisaspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya geldi.Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Manisaspor, Nijeryalı oyuncusu İsaac Promise'nin golleri ile 2-1 kazanmayı başardı. Karabükspor'un tek golü ise Ali

Manisaspor: 2 - Karabük: 1

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Manisaspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya geldi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Manisaspor, Nijeryalı oyuncusu İsaac Promise'nin golleri ile 2-1 kazanmayı başardı. Karabükspor'un tek golü ise Ali Kuçik'ten geldi.

Yiğit İncedemir, Joshua Simpson ve Ariza Makukula gibi yıldızlarından yoksun olarak sahaya çıkan Manisaspor, maçın 38. dakikasında genç Ahmet İlhan Özek'in asistinde Isaac Promise'nin golü ile öne geçmeyi başardi ve ilk yarı ev sahibinin 1-0 üstünlüğü ile son buldu.

Karabükspor ikinci yarıda beraberlik golünü atmayı başaramazken, maçın 73. dakikasında Mehmet Güven'in asistinde topla buluşan Isaac kendisinin ve takımının 2. golünü attı. 90. dakikada Muhammet Özdin'in pasında topu ağlara gönderen Ali Kuçik farkı bire indirse de, kalan sürede başka gol olmadı ve ev sahibi karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Manisaspor bu galibiyet ile puanını 8'e yükseltirken, Karabükspor 4 puanda kaldı. 7. haftada Manisaspor Eskişehirspor deplasmanına çıkarken, Karabükspor kendi evinde ligin flaş takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor