Galatasaray son dakika güldü!

Süper Lig'İn 6. haftasında Galatasaray, ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor'u Elmander ve Baros'un golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçında Galatasaray sahasında Bursaspor ile karşılaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan mücad

Galatasaray son dakika güldü!

Süper Lig'İn 6. haftasında Galatasaray, ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor'u Elmander ve Baros'un golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçında Galatasaray sahasında Bursaspor ile karşılaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi sarı kırmızılı ekip 2-1 kazanmayı başardı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Johan Elmander ve 87. dakikada Milan Baros kaydetti.

Bursaspor'un tek golünü ise 80. dakikada Serdar Aziz attı.

Galatasaray'ın ilk golünün hazırlayıcısı olan Engin Baytar, 67. dakikada sakatlanarak yerini Sercan Yıldırım'a bıraktı. Bursaspor'un kornerden bulduğu golden önce Sercan Yıldırım'ın taç yerine kornere attığı top sonrası ise ise yeşil beyazlılar beraberlik golünü buldu. 87. dakikada ise Milan Baros sahneye çıktı ve maçın skorunu tayin etti. Fatih Terim ise yaptığı kritik değişikliklerle üç puanı hanesine yazdırtmayı başardı.

Bu sonucun ardından sarı kırmızılılar puanını 13'e çıkartırken; Bursaspor ise 9 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Galatasaray deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile, Bursaspor da sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor