Karabük'ten Emenike açıklaması

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Emenike'nin, Fenerbahçe maçında sakat olduğu gerekçesiyle maça çıkmaması ve şike operasyonu kapsamında gözaltına alınmasıyla ilgili olarak, "Emenike'nin 2 maçta da oynayamayacağına dair bizde doktor raporla

Karabük'ten Emenike açıklaması

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Emenike'nin, Fenerbahçe maçında sakat olduğu gerekçesiyle maça çıkmaması ve şike operasyonu kapsamında gözaltına alınmasıyla ilgili olarak, "Emenike'nin 2 maçta da oynayamayacağına dair bizde doktor raporları var" dedi.

Geçtiğimiz sezon Kardemir Karabükspor'da attığı gollerde adından söz ettiren golcü oyuncu Emenike, sezonun bitimine 3 hafta kala oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında sakat olduğu gerekçesiyle maça çıkmadı. Sezon sonunda da Fenerbahçe'ye transfer olan Emenike'nin şike operasyonu kapsamında gözaltına alınması üzerine eski takımı açıklamada bulundu. Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Emenike'nin, Fenerbahçe maçının oynandığı hafta bu maçta ve Trabzonspor karşılaşmasında oynayamayacağına dair raporlar olduğunu belirterek, "Emenike'nin 2 maçta da oynayamayacağına dair bizde doktor raporları var. Bu konuda daha fazla konuşmamın pek doğru olacağını sanmıyorum. Çünkü biz de bekliyoruz, biz de bilmiyoruz ne olduğunu" dedi.

İçgül, Emenike'nin sözleşmesinde 5 milyon TL karşılığında serbest kalmasına rağmen, Fenerbahçe'nin 9 milyon Euro verdiği iddialarıyla ilgili olarak, "Emenike'nin bizde 3 yıllık mukavelesi vardı ve şu kadar para getirirse istediği yere gider diye de bir madde yoktu. Zaten federasyonda bellidir mukavele şartları. Herşey açık. Kesinlikle böyle bir şey yok. Konu yargıya intikal etmiş.Yargı gerekeni yapıyordur. Bizim birşey söylememiz bir anlam ifade etmiyor. Gelişmeleri herkes gibi bizde izleyeceğiz. Bizim Karabükspor olarak herhangi bir sıkıntımız yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor