Kurtlar Vadisi'nde dayak şoku!

Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi Bahadır Özdener, 27 Mayıs'ta saat 14.00 sıralarında arkadaşı İbrahim Halil Kaya ile İstanbul Beşiktaş İskelesi önünde bekleyen bir taksiye binmek istedi.'ARACIN KAPISINI SERT KAPATTI'Sabah'tan Orhan Yurtsever'in haberine

Kurtlar Vadisi'nde dayak şoku!

Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi Bahadır Özdener, 27 Mayıs'ta saat 14.00 sıralarında arkadaşı İbrahim Halil Kaya ile İstanbul Beşiktaş İskelesi önünde bekleyen bir taksiye binmek istedi.

'ARACIN KAPISINI SERT KAPATTI'
Sabah'tan Orhan Yurtsever'in haberine göre taksi şoförü Kemal Y.'nin, "Nereye gideceksiniz" diye sorması üzerine Özdener Nişantaşı'na gideceklerini söyledi. Taksicinin "Ben Nişantaşı'na götürmüyorum" yanıtını duyan Özdener, aracın kapısını kapattı. Aracın kapısının sert kapatıldığını öne süren Kemal Y., iddiaya göre, küfür ederek araçtan indi ve elindeki göz yaşartıcı spreyi Özdener'e sıkmak istedi.

Diğer taksiciler de kavgaya dahil oldu. Kalabalığı gören Özdener ve Kaya, Deniz Müzesi'ne doğru kaçmaya başladı. Kovalamacayı fark eden bir minibüs şoförü, iki arkadaşı aracına alarak kaçırmaya çalıştı. Ancak arkadan yetişen taksiciler de minibüse girerek saldırıyı sürdürdü. Saldırganlar polisin müdahalesi ile dağıldı.

TAKSİCİ DE ŞİKÂYETÇİ
Emniyette taksicilerden şikâyetçi olduğunu söyleyen Özdener, "8-10 kişi minibüsün içine girdi. Mehmet A. yumrukla ve anahtarlıkla kafama vurdu. Bu esnada arkadaşım İbrahim Halil Kaya'ya diğerleri saldırıp minibüsten aşağıya indirdi. Yerde de vurmaya devam ettiler" dedi.

Aracı teslim edeceği için gideceği istikamete yolcu aradığını öne süren taksici Kemal Y. de kendisine yumruk attıklarını öne sürdüğü Kaya ve Özdener'den şikâyetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler