Fırtınaya hazır olun

Türk futbolunun yeni yıldız adayları arasında gösterilen Yusuf Erdoğan taraftarlara mesaj yolladı.  Geçen sezon 1461 Trabzon’da gösterdiği müthiş çıkışla Türk futbolunun yeni yıldız adayları arasında gösterilen Yusuf Erdoğan, Trabzonspor’da daha başarılı

Fırtınaya hazır olun
Türk futbolunun yeni yıldız adayları arasında gösterilen Yusuf Erdoğan taraftarlara mesaj yolladı. 
 
Geçen sezon 1461 Trabzon’da gösterdiği müthiş çıkışla Türk futbolunun yeni yıldız adayları arasında gösterilen Yusuf Erdoğan, Trabzonspor’da daha başarılı olacağına inanıyor. Kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini kaydeden Yusuf, "Trabzonspor’a yükselme hayalimi gerçekleştirmemle her şey bitmedi. Şimdi sıra o formayı sırtlamaya geldi. Çok çalışıp takımın değişmezi olmak istiyorum. Ardından da tabii ki milli takıma yükselme hayalim var" dedi. Yusuf, taraftarların sabırlı olmasını dilerken, "Fırtınaya hazır olsunlar. Yeni sezonda Trabzonspor bambaşka olacak" mesajı gönderdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor