Akçaabat 2013 yılı mezunlarını verdi

Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde yapılın mezuniyet törenine Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salik Köse, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı

Akçaabat 2013 yılı mezunlarını verdi
Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde yapılın mezuniyet törenine Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salik Köse, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Törende mezun öğrencilere seslenen Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Hastalarınızdan gülen yüzünüzü hiç bir zaman esirgemeyin” tavsiyesinde bulundu. Gümrükçüoğlu, insanların en zor zamanlarının hasta oldukları yardıma ve desteğe ihtiyaç duydukları zamanlar olduğunu belirterek “Sizler insanların sağlıklarına kavuşabilmeleri için hizmet edeceksiniz. Bu yüzden daha bir yakın daha bir içten hizmet etmek gerekiyor. İnsanların en zor zamanları hasta oldukları yardıma ve desteğe ihtiyaç duydukları zamanlardır. Sizlerin hastalara ve yakınlarına karşı davranışın onların sağlıklarına kavuşmalarında önemli derecede etki yaratıyor. Bu yüzden hastalarınızdan gülen yüzünüzü hiç bir zaman esirgememenizi sizlerden istirham ediyorum. Yapmış olduğunuz bu kutsal görev hem bu dünyada insanların gönüllerini kazanmak için hem de öbür dünyada Hakk’ın rızasını kazanmak için çok önemlidir. Yolunuz açık olsun, hayatınız başarılarla geçsin diyor sizleri yetiştiren ailelinize ve hocalarınıza teşekkür ediyorum" dedi.
 
Okul Müdiresi Nurhan Demirbaş ise öğrencilere bir dizi nasihatlerde bulunarak, “Okulunuz bitince eğitiminiz bitmiş demek değildir. Değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurunuz. Kendinizi yenileyiniz. Üniversitenin kapısından giriniz mezun olunuz ve daha üst mevkilerde çalışmak için gayret gösteriniz. Meslek hayatınızda dürüstlük çalışkanlık ilkeniz olsun" diye konuştu.
 
Mezuniyet töreni öğrencilerin görev bayrağını değişmesinin ardından dereceye girenlere ödül ve diplomalarının verilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel