Faruk Özak'ı küstürdüler!

 Akçaabat Sebatspor Başkanlarından Zeki Öztürk,” Faruk Özak’ı küstürdüler.  Bence Trabzonspor’un ilacı Özak’tır. “dedi.  Öztürk, 26 Mayıs’ta gerçekleşmesi beklenen Trabzonspor Olağanüstü Kongresi öncesi hiçbir girişimin içersinde olmadığını belirterek, “

Faruk Özak'ı küstürdüler!

 

Akçaabat Sebatspor Başkanlarından Zeki Öztürk,” Faruk Özak’ı küstürdüler.  Bence Trabzonspor’un ilacı Özak’tır. “dedi. 
 
Öztürk, 26 Mayıs’ta gerçekleşmesi beklenen Trabzonspor Olağanüstü Kongresi öncesi hiçbir girişimin içersinde olmadığını belirterek, “ Şu ana kadar hiçbir girişimin içinde olmadım. Şimdilik Trabzonspor’da yöneticilik yapmayı düşünüyorum. Bu konuda eğer Faruk Özak Trabzonspor ile ilgili bir karar alırsa onun yanında olurum.”dedi.
 
Bordo-mavili kulübün başkanlığı gibi bir düşünçenin içersisinde oymadığını belirten Öztürk”  Para bir yana güçler bir yana. Her şey para değil.  Ben Özak’ı desteklerim. O da bugünkü şartlar içinde olmayacak. Bana şunu söyledi. ‘ Benim yaşım geçti. Gençler öne çıkmalı’ diye. Onun için Özak, bu işlerin içinde yok.”şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor