Otomobil çoruh nehrine düştü

 Artvin-Yusufeli kara yolunun 51. kilometresinde, baraj inşaatının şantiyesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Kayhan Sazak, jandarmayı arayarak bir otomobilin Esenyaka Köyü mevkisinden nehre düştüğünü bildirdi. İhbar üzerine jandarma, sağlık görevlile

Otomobil çoruh nehrine düştü

 

Artvin-Yusufeli kara yolunun 51. kilometresinde, baraj inşaatının şantiyesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Kayhan Sazak, jandarmayı arayarak bir otomobilin Esenyaka Köyü mevkisinden nehre düştüğünü bildirdi. İhbar üzerine jandarma, sağlık görevlileri ve AFAD ekipleri, belirtilen yerde arama kurtarma çalışmasına başladı.
 
AFAD'da bağlı bir dalgıcın nehre girerek, diğer görevlilerin de kıyıdan suya uzattıkları demir çubuklarla yaptıkları aramalarda araca ya da içindekilere ulaşılamadı.
 
Bu arada jandarma ekiplerinin nehir kıyısında yaptığı araştırmada, belirtilen yerde lastik izleri, araçtan düştüğü sanılan metal parçası ile bir çuval fındık bulundu.
 
Görgü tanığı Sazak, olay sırasında otomobilin nehre düştüğü yere yüksek bir noktadan baktığını belirterek, "Kırmızı renkli bir araç yoldan yavaş yavaş gelip nehre düştü. Sonra araçtaki bazı eşyalar su yüzeyine çıktı. Ekiplere haber verip, aracın yayına koştum. Bu araç suya battı" dedi.
 
Sazak, aracı suya battıktan sonra bir daha göremediğini belirterek, "Tam göremedim ama araçta birden fazla kişi olabilir" diye konuştu.
 
Ekipler, belirtilen yer ile çevresinde çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel