Ç.Rize, U20'nin yıldızını kapıyor!

Galatasaray’ın da transfer listesinde yer alan genç sol bek için en ciddi girişimleri ise Süper Lig’in yeni takımı Çaykur Rizespor yapıyor. Yeni bir ekip kurmaya çalışan, ancak transferde geç kaldığı gerekçesiyle taraftarlar tarafından eleştirilen Karaden

Ç.Rize, U20'nin yıldızını kapıyor!

Galatasaray’ın da transfer listesinde yer alan genç sol bek için en ciddi girişimleri ise Süper Lig’in yeni takımı Çaykur Rizespor yapıyor. Yeni bir ekip kurmaya çalışan, ancak transferde geç kaldığı gerekçesiyle taraftarlar tarafından eleştirilen Karadeniz ekibi 19 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak üzere. Kulübünün istediği 1 milyon Euro’luk ücreti indirmek için pazarlıklarını sürdüren Yeşil-Mavili yönetimin birkaç gün içinde bu transferde mutlu sona ulaşıp, oyuncuyu takımın Avusturya’da süren yeni sezon hazırlıklarına katılmasını sağlamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor