Of kaymakamından şehit ailesine ziyaret

Manevi birlikteliğin en güzel yaşandığı aylardan biri olan Ramazan ayı dolayısıyla genellikle Köylerde yaşayan vatandaşlarla birlikte orucunu açan Kaymakam Arslan, Şehit ve gazi ailelerini de unutmayarak ailesiyle birlikte evlerine konuk oluyor.Şehit ve G

Of kaymakamından şehit ailesine ziyaret

Manevi birlikteliğin en güzel yaşandığı aylardan biri olan Ramazan ayı dolayısıyla genellikle Köylerde yaşayan vatandaşlarla birlikte orucunu açan Kaymakam Arslan, Şehit ve gazi ailelerini de unutmayarak ailesiyle birlikte evlerine konuk oluyor.

Şehit ve Gazi ailelerimizin evlerine konuk olarak Ramazanın manevi duygusunu birlikte paylaşmak istediklerini belirten Kaymakam Arslan, “Bizleri evladı gibi görüp sofrasını açan Ayşe annemize çok teşekkür ederim. Bizler evlatlarının yerini tutamayız ama her daim Devletimizin sıcaklığını ve şefkatini kendilerine göstermek için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Buradan tüm Şehit ve Gazi ailelerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Büyüklerimin ellerinden öpüyor küçüklerime sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Sıcak ve samimi ortamda geçen İftar programından çok memnun kalan Şehit Annesi Ayşe Karaca,“Kaymakam evladımız artık bizden biri gibi oldu. Kendisini görmesek özlüyoruz. Her fırsatta arar halımızı hatırımızı sorar. Bugünde evimize gelerek bizleri çok mutlu etti. Cenab-ı Allah tüm Devlet büyüklerimizden razı olsun” diye konuştu.

20130721aw000274_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem