Bahçeli'den "tencere tava" çıkışı

"İşte burası sözün bittiği yerdir." diyen Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan'ın gücü teröriste değil, katillere değil, şehir ve dağ eşkıyalarına değil, masum şekilde demokratik tepkisini gösterenlere yetmektedir." dedi.Parti genel merkezinde basın toplantısı

Bahçeli'den "tencere tava" çıkışı

"İşte burası sözün bittiği yerdir." diyen Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan'ın gücü teröriste değil, katillere değil, şehir ve dağ eşkıyalarına değil, masum şekilde demokratik tepkisini gösterenlere yetmektedir." dedi.

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakanın boşboğazlıkta rakipsiz olduğunu her defasında ispatladığını, palavrada eşsiz olduğunu her fırsatta kanıtladığını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,'ın tencere tava çalanları yargıya şikayet etmesi yönündeki sözlerini de eleştiren Bahçeli, "Elinde silah taşıyanlar barış yanlısı, tencere tava bulunanlar kamu düzenini bozan suçlulardır.

Tencere tava çalanlar yargıya teslim edilirse, meşru sınırlar dahilinde gösteri yapan, seslerini duyuran, kişisel hak ve özgürlüklerine sahip çıkan gençler yakalanıp haklarında gerekli işlemler yapılırsa her şey daha da güzelleşecektir. Şu çirkinliğe, şu edepsizliğe bakınız ki, elinde silah taşıyanlar barış yanlısı, tencere tava bulunanlar kamu düzenini bozan suçlulardır. İşte burası sözün bittiği yerdir. Recep Tayyip Erdoğan'ın gücü teröriste değil, katillere değil, şehir ve dağ eşkıyalarına değil; masum şekilde demokratik tepkisini gösterenlere yetmektedir. Bu gidişle tencere ve tavanın yasaklanması, üretimin azalması, herhalde imkansız sayılamayacaktır." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler