Bunlar Şampiyonlar Ligi karpuzu!

Trabzonsporlu taraftarlar sosyal paylaşım sitesinde en çok Şampiyonlar Ligi'ndeki gruplarındaki takımların armalarını gösteren karpuz resimlerini paylaşıyor. Şampiyonlar Ligi arması ile gruplarında bulunan Rusya'nın CSKA Moskova, İtalya'nın İnter, Fransa'

Bunlar Şampiyonlar Ligi karpuzu!

Trabzonsporlu taraftarlar sosyal paylaşım sitesinde en çok Şampiyonlar Ligi'ndeki gruplarındaki takımların armalarını gösteren karpuz resimlerini paylaşıyor.

Şampiyonlar Ligi arması ile gruplarında bulunan Rusya'nın CSKA Moskova, İtalya'nın İnter, Fransa'nın Lille ve Trabzonspor'un armalarının üzerinde bulunduğu karpuz fotoğrafı dikkat çekiyor. Bir manav tezgahındaki karpuzların üzerlerine ustalıkla işlenen armaların bulunduğu karpuzların Trabzonspor'un bu takımlar karşısında alacağı her galibiyet sonrası kesilip yenilmesi isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor