Başbakan konuştu, o uyudu!

Türkiye'ye gelen İspanya Başbakani Jose Luis Zapatero ya eşlik eden Bayandırlık ve Hükümet sözcüsü Jose Blanco, basın toplantısında uyudu.Türkiye İspanya arasinda gerçeklesen 3. Ekonomik isbirliği zirvesi için Türkiye'ye gelen İspanya Başbakani Jose Luis

Başbakan konuştu, o uyudu!

Türkiye'ye gelen İspanya Başbakani Jose Luis Zapatero ya eşlik eden Bayandırlık ve Hükümet sözcüsü Jose Blanco, basın toplantısında uyudu.

Türkiye İspanya arasinda gerçeklesen 3. Ekonomik isbirliği zirvesi için Türkiye'ye gelen İspanya Başbakani Jose Luis Zapatero ya eşlik eden Bayandırlık ve Hükümet sözcüsü Jose Blanco basın toplantısında siesta yaptı.

Basbakan Erdoğan'ın açıklamaları sırasında bir süre uyuyan Bakan Blanco'nun bu hali İspanya ve Türkiye Dışişleri Bakanları'nın da gülüşmelerine yol açtı.

Durumun farkına varan Bakan Blanco daha sonra siestasıını yarıda keserek hiçbirsey olmamış gibi toplantıyı etti. Bu olayı Bayındırlık Bakanı'na yakıştırmayan İspanyol medyası 'ülkedeki yatırımların durdugu anlaşıldı' yönünde yorumlar ve espriler yapmaya basladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem