Survivor’un ilk yarışmacısı belli oldu! Nihat Altınkaya kimdir?

Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı olan Nihat Altınkaya’nın kim olduğu merak konusu oldu. Acun Ilıcalı’nın paylaşım yaparak duyurduğu Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı olan Nihat Altınkaya kimdir?

Survivor’un ilk yarışmacısı belli oldu! Nihat Altınkaya kimdir?

Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı belli oldu.

Acun Ilıcalı “X” hesabından yaptığı paylaşımla Nihat Altınkaya’nın Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı olduğunu duyurdu.

Acun Ilıcalı "X" hesabından yaptığı paylaşımda, "Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı olan Nihat Altınkaya kimdir? İşte Nihat Altınkaya hakkında merak ettiklerinizi sizler için haberimizde derledik.

Survivor’un ilk yarışmacısı belli oldu! Nihat Altınkaya kimdir?

Nihat Altınkaya kimdir?

İki kız kardeşi olan Nihat Altınkaya 1979 yılında Karabük’te dünyaya gelmiştir. Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olan Altınkaya ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Karabük’te tamamlamıştır.
Altınkaya'nın annesi banka memuresi, babası ise demir çelik işiyle uğraşmaktadır.

Karabük Demir Çelik Lisesi'nde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü'nde iki sene profesyonel voleybol oynayan sporcu, 17 yaşındayken sakatlandığı için voleybolu bırakmıştır. Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamış daha sonra İstanbul'a taşınan Altınkaya, buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi aldıktan sonra Fenerbahçe Boks Kulübü'nde yer almıştır.

İstiklal Caddesi’nde yürürken tanıştığı kast ajansı sahibi Gökçe Doruk Erten sayesinde Funda Arar’ın Özledim şarkısının klibinde oynadıktan sonra iki kez mankenlik, iki kez de modellik yapmış daha sonra oyunculuk kariyeri başlayan Altınkaya, Üç sinema filminde başrolde, çeşitli televizyon dizilerinde yardımcı karakter olarak yer almıştır. Sanatçı Ekol Drama Sanat Evi'nde Ayla Algan ve İpek Bilgin gibi eğitmenlerden tiyatro sanatı eğitimi alan Altınkaya; Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Binbir Gece, Yaprak Dökümü ve Kara Para Aşk gibi yapımlarda rol aldı. Altınkaya, evli ve iki çocuk babasıdır.

2005 yılında Fear Factor programına katılıp ilk turda elenmiş olan Altınkaya, Survivor 2012 yarışma programının birincisi olmuştur.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin