Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda güneş tutulması

8 Nisan 2024 tarihinde Koç burcunun 19 derecesinde kiron kavuşumlu güneş tutulması gerçekleşiyor. Tam güneş tutulması yaşayacağız. Tutulma Meksika, Amerika’ nın doğusu ve Kanada’ nın güney bölgelerinde gözlemlenecek. Astroloji ilmine göre güneş ve ay tutulmaları, olayların hız kazandığı ve yeni başlangıç zamanlardır. Ay tutulmaları kesin sonuçlara götürürken güneş tutulmaları yeni oluşumlar demektir.

Zodyak da Koç burcu; girişim, cesaret, yenilikler ve hareket enerjisi ile ilişkilendirilir. Tutulma burçlar kuşağının hekimi olarak kabul gören şifacı Kiron’ la kavuşum durumunda. Anlaşılan tıp ve ilaç sektörü ile geleceğe yeni kapılar açan Koç burcu güneş tutulması, ilerleyen günlerde yeni oluşumları ve uzun vadeye yayılan değişimin kriz ve dönüşümle başka aşamaya geçeceğine dikkat çekiyor. Sağlıkla ilişkili konularda çözüme odaklı yeni yolların açılacağı ve anlaşmalar üzerinden yeni sistem ile hareket belirleyeceği sürecin kilidi açılıyor. Yeni ufuklar, yeni umutlar ve yeni çalışmalar vadeden güneş tutulması Koç burcunda meydana geliyor. Girişim, hareket ve enerji dolu oluşumlar hepimizi bir yerlerden etkiliyor.

Koç burcu yeni ay, dolunay tutulma zamanları; küçükbaş hayvanların durumlarını, hafif engebeli ve kumluk yerler ve sürülmüş topraklarla ilişkili konuları öne çıkarır.

Sağlıkla ilgili, baş bölgesini ilgilendiren hastalıklar, diş, migren gibi rahatsızlıkların durumlarını günceller.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇ BURCU: Kişisel durumunuz, sağlığınız, sizi var eden unsurlar ve görevleriniz. Yurt dışı, hastane, okul, hapishane ve arşivleme ile ilişkili konularda uzun vadeye yayılan sorumluluk alıyorsunuz. Oluşumların arka planı ile ilişkili süreç maddi kaynaklarınızda size yeni yollar açıyor. Tutulma, ortaklı takip gerektiren işleri öne çıkarıyor. Koç burcu güneş tutulması konum ve şartlarınıza yeni kapı açıyor ve size yeni sorumluluklar getiriyor.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: Kapalı alan işlemler, yurt dışı, okul, hastane, askeriye, revir, arşiv, int ve hapishanelerle ilişkili konuların birisi ile ilişkili iseniz Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile uzun vadeye yayılan sorumluluklar alıyorsunuz. Üstleneceğiniz görev gereği oluşan şartları başka aşamaya taşıyorsunuz. Kişisel şartlarınıza yeni yollar açacak olan gelişmeler ortaklı işler üzerinden ilerliyor. Geleceğe yönelik haklarınızı iyi duruma geçiriyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Organize işleriniz, ekip çalışmaları, geleceğinizi ilgilendiren planlarınız ve en önemlisi umutlarınız. Koç burcunda gerçek güneş tutulması ile bu konular profesyonel alanda uzun vadeli süreç belirliyor. Krizli ve başka aşamaya taşımanız gereken konulara yeni yollar açarak çözüm buluyorsunuz. Yeni proje takibine başlıyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: İş, kariyer, unvanınız, profesyonel işleriniz ve hedefleriniz. Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile yeni oluşumlar başlıyor. Hedeflerinize aracılık edecek kişilerle uzun vadeli program belirliyorsunuz. İleriye yönelik iş takibi başlıyor. Planlarınızı geliştiriyor ve yeni yollar açıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: Akademi, uzmanlık gerektiren işler, kurum, hukuk, basın- yayın, uluslararası konuların birisi ile ilişkili iseniz oluşumları başka bir aşamaya taşımak için uzun vadeli program belirliyorsunuz. Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla profesyonel alanda size çalışma koşullarınızı ilgilendiren ve çözüme odaklı yeni yollar açılıyor.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Banka hesaplarınız, ödemeler, nafaka, sigorta, miras ve eşinizin geliri, Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile yeni oluşumlar başlıyor. Ortaklı alan varsa eşinizin şartları başka aşamaya geçiyor ve uzun vadeli sorumluluk alıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızda yeni düzen belirleniyor ve yeni haklar elde ediyorsunuz. Tutulma size yeni maddi kaynakların kapısını açıyor.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Ortaklıklarınız, anlaşmalarınız varsa eşinizin şartları ve varsa davalarınız. Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile yeni gelecek belirleyecek oluşumlar başlıyor. İş koşullarınızı başka aşamaya taşıyacak bir anlaşma yapıyorsunuz. Uzun vadeli şartları belirleyen unsurlar, geleceğinizi ilgilendiren iyileştirici süreci başlatıyor. Yeni düzenle işleri takibe alıyorsunuz ve sistem oluşturuyorsunuz. Maddi kaynaklarınız yenileniyor.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Çalışma ortamınız, beslenme, sağlık, zorunlu ve mecburi işleriniz varsa kiracı ve çalışanlarınız, hizmetlileriniz; Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması yeni ve uzun vadeli sürecin başladığını ön görüyor. Günlük hayatınızda yeni düzene geçirecek olan tutulma ile yeni iş takibine başlıyorsunuz. Bir tedavi sürecindeyseniz iyileşme için çözüm üretecek danışmanlıklar alıyorsunuz.

YÜKSELEN YAY BURCU: Yatırımlarınız, hobileriniz, ek gelir, yeteneklerinizi ilgilendiren unsurlar, özel alanınız, konforunuz, giyim, aşk ve varsa çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar; Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla yeni oluşumlar başlıyor. Temellerinizi ilgilendiren konular değişim yaparak başka aşamaya geçiyor. Oluşacak yeni düzen size yeni sistem belirliyor.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Emlak, yerleşim, ailevi konular, temellerinizi var eden unsurlar ve varsa eşinizin kariyeri; Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile yapacak olduğunuz anlaşma bu konularda sizi başka aşamaya taşıyor. Uzun vadeli gelecek oluşturan süreç size iyi geliyor. Oluşturacağınız yeni düzenekle koşullara yeni sistem getiriyorsunuz.

YÜKSELEN KOVA BURCU: İletişim, anlaşmalar, kısa eğitim, ticari anlaşmalar, iletişim aletleri üzerinden ilerlettiğiniz işleriniz, hareket alanınız varsa kardeşinizin şartları; Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla maddi kaynaklarınızı ilgilendiren değişim süreci başlıyor. Uzun vadeli süreç yeni düzene ve sizi yeni sisteme geçiriyor.

YÜKSELEN BALIK BURCU: Maddi kaynaklarınız, rızkınız, kazancınız; Koç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile size yeni bir rızık kapısı açılıyor. Kişisel girişimlerinizle harekete geçeceğiniz oluşum, uzun vadeli sürece yayılıyor. Maddi kaynaklarınızda yeni bir düzenek oluşturuyor ve yeni haklarınızı takibe alıyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR