Trabzon'da yeni eğitim öğretim yılı okul güvenliği toplantısı yapıldı

Trabzon'da 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzon'da yeni eğitim öğretim yılı okul güvenliği toplantısı yapıldı

Trabzon'da Vali Aziz Yıldırım başkanlığında, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Gürkan Üçüncü , İldeki Üniversitelerin Rektörleri, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçe Emniyet Müdürleri, İlçe Jandarma Komutanları ve diğer ilgililer katıldı.

Trabzon'da eğitim öğretim yılı okul güvenliği toplantısı yapıldı Toplantı Hükümet Konağı A Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantıda yapılan hazırlıklar ele alındı.

Vali Aziz Yıldırım, "İlimiz genelinde 626 derslikte 143 bin 232 öğrencimiz ve 12 bin 101 öğretmenimizle 11 Eylül itibarıyla eğitim-öğretime başlayacağız. Eğitim sürecinin güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için her türlü tedbir alındı. Eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Vali Aziz Yıldırım, ilgili kamu, kurum ve kuruluşlarının idarecileri ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine söz vererek okul güvenliği alanında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantıda; Yeşilay, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ilimizin eğitim ve öğretimiyle ilgili sunumlar gerçekleştirilirken, okul güvenliği ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Trabzon'da eğitim öğretim yılı okul güvenliği toplantısı yapıldı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler