Astrologlar 6 Eylül'ün Sırrından Bahsediyor! Kaçırmayın

6 Eylül Çarşamba günü astrologlar için önemli uyarılara neden oldu. Gün içerisinde 14:02 sularında gökyüzünde gerçekleşecek olumlu açı bereket ve şans dağıtacak bu anı sakın kaçırmayın diyen astrologlar neler yapmak gerektiğini de anlattı.

Astrologlar 6 Eylül'ün Sırrından Bahsediyor! Kaçırmayın

Hafta başından bu yana gökyüzünde keyifli enerjiler yer alıyor. Bu da yerdekilere yansıyor, diyebiliriz.

Astrologlar ve enerji çalışmaları ile ilgilenen spiritüel kişiler 6 Eylül tarihinin önemli bir gün olduğunu söylüyor.

hmkghkmgh.jpg

Yazı yazmak, telefonla görüşmek, işleri iletişim yoluyla halletmek için iyi bir konumdur. Merkür ticareti da temsil ettiği için yeni iş girişimleri başlatmak için çok akıllıca bir gün seçimi olabilir.

Astrolog Dinçer Güner bugünkü paylaşımında Güneş ile Retro Merkür birlikte hareket edecekler, diye takipçilerini uyardı.

ghgfhf.jpg

Düşünceler daha açık, net ve odaklanmış olabilir. Bu dönemde daha kolay ve etkili bir şekilde düşünme yeteneğiniz artabilir. Yeni fikirler bulmak ve bu fikirleri hayata geçirmek için uygun bir zaman dilimidir.

Güner sözlerine şöyle devam etti: "Kendi fikirlerinizi açıklamak ve bu doğrultuda güvenle harekete geçmek için olumlu bir açıdır."

jhfhj.jpg

Karar verme süreçlerinizi hızlandırabilir. Daha hızlı ve net kararlar alabilirsiniz. Ancak, aceleci olmamaya dikkat etmelisiniz. Bilgi akışı bu dönemde hızlanabilir. Haberler, iletişim, yazışmalar veya önemli bilgilerin elinize geçebilir.

Mutluluğumuza ve enerjimize diyecek yok!

Elbette dikkat etmemiz gerekenler de var: Aceleci olmamaya dikkat etmelisiniz

ghfhjfg.jpg

Bol konuşmalı, sohbetli ve sözel olarak kendinizi ifade etmekte zorlanmayacağınız bir zaman. Ne demek istediğinizi rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz, ancak dinlemekten çok konuşmak isteyebilirsiniz.

Peki 6 Eylül'de gerçekleşecek diğer gökyüzü olayı ne ve bizi nasıl etkileyecek?

Merkür ve Güneş kavuşumları astrologlara göre tüm duaların kabul olduğu, dileyenlere dilediği şeyin yağdırıldığı bir ana işaret eder

yeni-manset-boyutu-kurtarildi.jpg

Bu yüzden uyarılara dikkat: Kağıdı kalemi hazırlayın, dilediklerinizi yazın. Dualarınızı edin. Günün bereketini kabul edecek frekansa geçin...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem