Survivor 2024'ün 4. yarışmacısı belli oldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2024'ün 4. yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Sosyal medya hesabından haberi duyuran Acun Ilıcalı, "Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Survivor 2024'ün 4. yarışmacısı belli oldu

Yayınladığı her dönemde adından söz ettiren Survivor yarışması, 2024'te All Star bölümüyle ekrana gelecek.

Survivor All Star'ın Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere ve Ogeday Girişken'in ardından Aleyna Kalaycıoğlu da kadroya dahil oldu.

Survivor 2024'ün 4. yarışmacısı belli oldu"ALEYNA BİZİMLE BİRLİKTE OLACAK"

Instagram hesabından yarışmacıları açıklamaya başlayan Acun Ilıcalı, son olarak Aleyna Kalaycıoğlu'nu açıkladı. Kalaycıoğlu'na başarılar dileyen Ilıcalı, "Sevgili Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star 2024'te bizimle birlikte olacak. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Aleyna Kalaycıoğlu, 2021 yılında Gönüllüler takımında mücadele etmişti. Kalaycıoğlu, yarışmadan sonra Sinan Akçıl ve Berkay gibi isimlerle bir araya gelerek şarkıcılık kariyerine adım atmıştı.

Survivor 2024'ün 4. yarışmacısı belli oldu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin