Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Survivor All Star’ın yeni yarışmacıları tek tek açıklanmaya devam ediyor. Survivor 2024’ün dördüncü yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Survivor yarışmasıyla tanınan ve sık sık gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu da yeni kadroda yer aldı.

Peki Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Merak ettiklerinizi sizler için derledik.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Yalova'da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış ve sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul'a taşınmıştır. Aleyna Kalaycıoğlu, İstanbul'a taşındıktan sonra hayatının değiştiğini ve liseden sonra dil eğitimine ağırlık verdiğini söylemiştir. Bu şekilde iyi bir dil eğitimi alan Aleyna Kalaycıoğlu, sınavlara da aynı motivasyonla hazırlanmış ve Amerika Birleşik Devletleri'nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazanmıştır.

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu'nun spor geçmişi de izleyicilerin dikkatini çekti. Survivor Aleyna, 10 senedir voleybol oynuyor. Aynı zamanda son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi