Survivor 2024 çok hızlı başladı! Survivor 2024'te gergin anlar?

Survivor 2024 başladı, yarışmacılar arasında gergin anlar yaşandı.

Survivor 2024 çok hızlı başladı! Survivor 2024'te gergin anlar?

"Survivor All Star 2024", merakla beklenen reality TV şovu, 1 Ocak'ta saat 20:00'de TV8'de başladı. Bu sezon, format yenilenerek özellikle SMS oylama sistemi kaldırıldı. Yarışma, izleyicilere heyecan dolu bir yarışma ve rekabet vaat ediyor.

survivor-kavga.webp

Survivor 2024'te gergin başlangıç

Sezon, yarışmacılar Turabi ve Poyraz arasında yaşanan hararetli bir tartışmayla ateşli bir başlangıç yaptı. Özellikle Turabi'nin Poyraz'ın steroid kullanımı hakkında yaptığı kışkırtıcı yorum, olayın hızla tırmanmasına neden oldu ve takım üyelerinin müdahalesini gerektirdi. Şovun sunucusu Acun Ilıcalı, olayın ardından ciddi bir uyarı yayınladı.

Turabi, Poyraz'ı 'steroid bebeği' olarak suçladı, buna karşılık Poyraz Turabi'yi ağlatmakla tehdit etti ve bir bebek biberonu getirerek alay etti. Turabi'nin küfür dolu sözlerine karşılık olarak Poyraz, gerçek bir şampiyonun saygılı olmayı öğrenmesi gerektiğini söyledi.

Survivor takımlarda kimler var?

Bu sezon takımlar Kırmızı Takım ve Mavi Takım olarak ikiye ayrıldı. Kırmızı Takım'da Pınar Saka, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Doğukan Manço, Furkan Kızılay, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Gören ve Nihat Altınkaya yer alıyor. Mavi Takım ise Nefise Karatay, Seda Ocak, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Seda Aktuğlu, Damla Can, Hakan Hatipoğlu, Yiğit Poyraz, Yasin Obuz, Özgür Tetik, Yunus Emre ve Ogeday Girişken'den oluşuyor.

"Survivor All Star 2024"ün yanı sıra TV8, Perşembe günleri yeni dizi "Aşka Düşman"ı yayınlamaya hazırlanıyor. Cuma-Cumartesi-Pazar günleri ise "MasterChef" yarı final, çeyrek final ve final heyecanı yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin