Trabzon'da o ilçede yeni stadyum beklentisi! Başkandan Atatürk ve Süper Kupa vurgusu

Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy'dan yeni stadyum çağrısı geldi.

Trabzon'da o ilçede yeni stadyum beklentisi! Başkandan Atatürk ve Süper Kupa vurgusu

Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy, Atatürk ve Süper Kupa vurgusu yaparak yeni stadyum açıklamasında bulundu.

Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy'un açıklamaları şu şekilde;

"Sağlıklı futbol oynayabileceğimiz bir stadyumumuz olmadığı için..."

"Bu tarihi güne hep birlikte tanık olurken milletçe verilen mücadeleyi başta Fenerbahçe ve Galatasaray spor kulüplerinin yöneticileri olmak üzere tebrik ediyor ve destekliyorum. Beşikdüzüspor kulübü olarak bizlerde destek olmak istiyoruz ancak; açabilecek ışıklarımız, doldurabilecek tribünlerimiz sağlıklı futbol oynayabileceğimiz bir stadyumumuz olmadığı için Fenerbahçe ve Galatasaray spor kulüplerine ne yazık ki bir çağrıda bulunamıyoruz."

besikduzunde-yeni-stat-beklentisi-2.webp

"En büyük Atatürk sevdalılarının takımı Beşikdüzüspor'dur"

"Atatürk sevdalılarının katkılarıyla yeni bir stadyum yapılabileceğini belirten Aksoy, "Ama olsun bizimde Atatürk sevgimiz var. Yetmez mi? Hatta en büyük Atatürk sevdalılarının takımı Beşikdüzüspor’dur."

"Beşikdüzü'ne 100. yıl stadı yapılsın"

"Bu tarihi günün anısına dünyaya verilecek olan mesaj bence şöyle olsun; Tüm spor kulüplerinin, Atatürk sevdalılarının katkılarıyla Beşikdüzü'ne bir 100. Yıl stadı yapılsın. Bu stad yapılıncaya kadar maç ertelensin. Sonra öyle bir açılış yapalım ki dünya görsün Türk’ün gücünü, Dünya görsün Türk’ün inadını, Dünya görsün Türk’e imkansız deyince neler yapacağını."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler