Survivor 2023'ün şampiyonu belli oldu

Geçtiğimiz sezonlara göre daha sessiz sakin bir sezon geçiren Survivor 2023 dün gece itibarıyla son buldu. Survivor 2023 finaline Nefise ve Özgür kaldı.

Survivor 2023'ün şampiyonu belli oldu

Survivor bu sezon sessiz sedasız ilerledi. Geçtiğimiz sezonlara göre daha az reyting alan Survivor'ın 2023 şampiyonu belli oldu. AllStar'ın şamyonu Nisa'nın ardından bir kadın daha şampiyonluk gördü.

Survivor'da yılın şampiyonu Nefise oldu

Aylardır mücadele eden yarışmacılarda Ertuğ, Yusuf, Nefise, Özgür ve Osman Can arasında yarı final heyecanı yaşandı. Dominik'te oynanan yarışmayı kazanan Nefise ve Yusuf, yarı finalist olarak doğrudan İstanbul'a geldi. Özgür ve Osman Can arasında da SMS oylaması yapıldı.

Survivor 2023'ün şampiyonu belli oldu

Halkın oyuyla Özgür, yarı finale kaldı. Dominik'te başlayıp İstanbul'da açıklanan son SMS oylamasında Yusuf, Survivor'a 3. olarak veda etmişti. Özgür ve Nefise ise finalist oldu.Dün akşam gerçekleştirilen büyük final SMS oylaması sonrasında Nefise, Survivor 2023'ün şampiyonu oldu.

Survivor 2023 kupasının sahibi olan Nefise, gözyaşlarına boğuldu. Çığlık ve gözyaşlarıyla yaşadığı sevinci gösteren Nefise, görkemli kupanın sahibi oldu.

Dakikalarca gözyaşı döken Nefise yaptığı konuşmada "O kadar heyecanlıyım ki şu an her şey rüya gibi geliyor. Harika duygular içerisindeyim. Herkese binlerce kez teşekkür ediyorum. Başta Acun Ilıcalı olmak üzere tüm ekibe çok teşekkür ederim. Çok mutluyum, iyi ki varsınız. Bu kupa hepimizin" dedi.

NEFİSE KARATAY KİMDİR?
Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde doğdu. Milli atlet olan Karatay, uzun atlama ve engelli atlama arasında kalsa da engelli atlama alanına yöneldi. 5 yaşındayken annesinin girişimiyle spor yaşamına adım atan Nefise, Fenerbahçe ile kariyerine başladı. İstanbul'a gelerek spor kariyerine profesyonel olarak yön veren Nefise ardından ailesi ile İzmir'e yerleşti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin