Trabzonspor satılacak mı? Başkan Doğan iddialara cevap verdi!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan kulübün satılacağı iddialarına cevap verdi.

Trabzonspor satılacak mı? Başkan Doğan iddialara cevap verdi!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, kulüplerin satılmasının önünü açacak yasa tasarısı ve Trabzonspor’un satılacağı iddiaları ile ilgili “Kulübün satılması kararı genel kurulun kararıdır. Bununla ilgili herhangi bir konu bana gelmedi” dedi.

Doğan, Trabzonspor camiasının bir araya gelerek sorunların üstesinden geleceğini belirterek, “Trabzonspor bir anonim şirketi. Kendi şirketlerime de böyle bakarım. Bir şirketin başarılı olması için bazı sebepler var. Trabzonspor bunları yerine getiremiyor ama başarı istiyor. Biz bunlar için ciddi planlar yaptık. Bu borçların yönetilebilir olması için son aşamaya gelmiş projeler var. Bunları şimdi açıklayamıyorum. Buraya bunları bilerek talip oldum. Ben Trabzonspor’a zarar verecek hiç bir işin içinde ne vicdanen de başka şekilde olmam. Trabzonspor başkanlığı benim hayatta gelebileceğim en şerefli görev. Trabzonspor’un şampiyonluğunun maddi olarak çok cüzi rakamlarda katkısı oldu. Ama Trabzon şehrinin bizlerin sizlerin bu şampiyonluğa ihtiyacı vardı. Maliyeti yüksek oldu ama olması gerekiyordu. Trabzonspor camiası bir araya geldiği müddetçe bu sorunların üstesinden gelir. Bunun mücadelesini sonuna kadar vereceğiz” dedi.

Başkan Doğan, hükümetin kulüplerin satılmasının önünü açacak bir yasa tasarısı içinde olduğu ve satılacak ilk kulüplerden birinin Trabzonspor olacağı iddiaları ile ilgili “Kulübün satılması kararı genel kurulun kararıdır. Bununla ilgili herhangi bir konu bana gelmedi. Kulüpler birliğinde de konuşulmadı. Böyle bir yasa hazırlığı içinde olunduğunu da duymadım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler