Derya Şensoy'un duygusal yazısı: 'Koskoca Taksim'e sığamadım!'

Oyuncu Derya Şensoy ile Müjgan Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021'de kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren babaları Ferhan Şensoy'u ikinci ölüm yıl dönümünde andılar.Derya Şensoy,duysusal bir yazı yazdı.

Derya Şensoy'un duygusal yazısı: 'Koskoca Taksim'e sığamadım!'

Türk tiyatrosu ve sinemasının usta ismi Ferhan Şensoy, Haziran 2021'de anjiyo geçirmiş, ardından anjiyoya bağlı olarak gelişen komplikasyonlar nedeniyle tedavi görmeye başlamıştı. 70 yaşındaki sanatçı, anjiyodan iki ay sonra İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde hayata veda etmişti.

Orta oyuncuları Kavuğu'nu Münir Özkul'dan devralan Ferhan Şensoy'un eski eşi Derya Baykal ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy, babalarını ölüm yıl dönümünde sosyal medya paylaşımlarıyla andı.

gnhg.jpg

"ÇOK ÖZLÜYORUM ÇOK"

Müjgan Ferhan Şensoy, iki yıl önce vefat eden babasının fotoğrafına, "İki sene nasıl geçti, hem çok yavaş hem çok hızlı. Hala duygularımı paylaşmakta zorlanıyorum. Çok özlüyorum çok. Ünye’deyiz, bana bakıyorsun bu fotoğrafta, analog makinamla denemeler yapıyorum, en sevdiğim fotoğraflarından biri olacağını bilmeden" notunu düştü.

yeni-manset-boyutu.jpg

"SENİ ÇOK SEVİYORUM BABACIĞIM"

Babasının izinden gidip oyunculuğu seçen Derya Şensoy ise yaşadığı tarifsiz acıyı duygu yüklü bir mesaj ile paylaştı.

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler