KTÜ Konservatuarı beğeni kazandı

 KTÜ Devlet Konservatuarının Cumhuriyetin ilanının 87. yıldönümü nedeniyle “2010 Cumhuriyet Haftası Sanat Etkinlikleri” adı altında Trabzon Sanatevi’nde gerçekleştirdiği etkinlik büyük beğeni topladı.KTÜ Devlet Konservatuarının 27 -31 Ekim tarihleri arası

KTÜ Konservatuarı beğeni kazandı

 KTÜ Devlet Konservatuarının Cumhuriyetin ilanının 87. yıldönümü nedeniyle “2010 Cumhuriyet Haftası Sanat Etkinlikleri” adı altında Trabzon Sanatevi’nde gerçekleştirdiği etkinlik büyük beğeni topladı.

KTÜ Devlet Konservatuarının 27 -31 Ekim tarihleri arasında Trabzon Sanatevi salonunda farklı kişi ve grupların müzik dinletileri, belgesel gösterimleri, söyleşiler, farklı enstrümanlarla ,resitallerin verildiği etkinlik de ,bir dinleti ile yer alan Trabzon Valiliği Oda Orkestrası da kutlamalara ayrı bir renk kattı.

KTÜ Devlet Konservatuarı Öğretim Elemanı İlhan Barutçu’nun resimlerinden oluşan tablolar da etkinliklerde sergilendi.

Konservatuar Müdürü Prof. Dr. Osman Bektaş, konservatuarın yapısı ve kuruluş süreci ile katılımcılara bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat