Arınç'tan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Parlamenterler Asamblesi(KEİPA) 36'ncı Genel Kurul toplantısı ve incelemelerde bulunmak üzere Trabzon’a gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu zi

Arınç'tan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Parlamenterler Asamblesi(KEİPA) 36'ncı Genel Kurul toplantısı ve incelemelerde bulunmak üzere Trabzon’a gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Akyan ve Trabzon Valisi ile birlikte belediyeyi ziyaret eden Arınç, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun bürokrasideki başarısını belediye başkanlığına da taşıyacağına inandığını ifade ederek, “Trabzon geçmişi olan, geleneği olan, eserleriyle, medeniyetiyle eserleriyle, tarihiyle yüz akımız olana bir şehrimizdir. Bu tarihi şehre hizmet etme noktasında Başkan Gümrükçüoğlu’nu zor bir görev bekliyor. Geçmişteki belediye başkanlarımız ellerinden geleni mutlaka yapmışlardır. Ama şimdi yeni ihtiyaçlar ve halkımızın daha rahat ve huzurlu yaşaması için yapılacak önemli işler var. Başkan Gümrükçüoğlu bürokrasideki başarısını belediye başkanlığına da taşıyacaktır. Umarım büyük hizmetleriyle Trabzon daha da güzelleşecek ve bu kentte yaşayanlar daha da mutlu olacaktır” diye konuştu.

 

Arınç Trabzon’un derinliği olan bir şehir olduğunun altını çizerek, “ Trabzon Karadeniz’in gözbebeği. Türkiye için çok büyük anlam ifade ediyor. Şimdi dünyanın da gözbebeği oluyor. Geçtiğimiz günlerde pek çok dini gruplar, etnik topluluklar Trabzon’da bazı ziyaretler yaparak dünyanın ilgisini buraya çekiyorlar. Trabzon’un Karadeniz’in bir barış ve dostluk şehri olduğuna inanıyoruz. Çünkü burada geçmişten bu yana farklı medeniyetler yaşayarak çok büyük eserler meydana getirdiler. Son yıllarda turizm ve alt yapı anlamındaki yatırımlarla sürekli gelişen Trabzon artık en büyük organizasyonlar yapılabildiği bir şehir haline geldi.. Bunlardan bir tanesi de 2011 yılında yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatlarıdır. Bu organizasyonlar ile birlikte Trabzon’un ve Türkiye’nin tanıtımına çok büyük katkılar sağlayacaktır” diye konuştu.

 

Yollarıyla alt yapı tesisleriyle, dönüşüm projeleriyle Trabzon’un önümüzdeki dönemlere damgasını vuracağını belirten Arınç, “ İnşallah Trabzon Büyükşehir olarak yoluna devam edecektir. Hepimiz Trabzon’un önümüzdeki gelecekte bir Büyükşehir olacağını ümit ediyor ve bunun için de gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

 

Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretlerinden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Belediyeyi ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Arınç’a yaptıkları çalışmaları içeren bir sunum yaptı.

 

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’u geleceğe taşımak için yaptıkları hizmetlerde her zaman yanlarında olan Başbakan Recep Tayip Erdoğan, bakanlara ve milletvekillerine teşekkür etti.

 

Ziyaretin anısına belediye şeref defterini imzalayan Arınç’a Başkan Gümrükçüoğlu kazaziye işlemeli gümüş tepsi hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler