Canalioğlu o gorüntülere tepkili

CHP Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, önceki akşam ATV haber programı sonunda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yayınlanan karikatürize edilmiş görüntülere tepki göstererek, “Bu davranış ne haber etiğine, ne basın özgürlüğüne ne de basın a

Canalioğlu o gorüntülere tepkili

CHP Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, önceki akşam ATV haber programı sonunda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yayınlanan karikatürize edilmiş görüntülere tepki göstererek, “Bu davranış ne haber etiğine, ne basın özgürlüğüne ne de basın ahlak ve ilkelerine uyan bir davranış değildir. Karikatürleri çizen Sayın Salih Memecan’ı ve ATV ana haber bülteninde yayınlanmasını sağlayanları şiddetle kınıyorum” dedi.

 

İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, bu tür davranışların, hangi partiden olursa olsun, kimi hedef alırsa alsın, son derece yanlış olduğunu, kişilerin onur ve haysiyetlerine yapılmış bir davranış olarak nitelendirdiklerini ifade ederek, “Bu yakıştırmalar hangi partiden olursa olsun, kime yapılırsa yapılsın asla tasvip edilemeyecek davranışlardır” diye konuştu..

 

Başkan Canalioğlu şunları söyledi:

 

“Devletin bankasından Cumhuriyet Tarihinin en büyük kredisini alarak ele geçirilmiş ve Genel Müdürlüğünü Sayın Başbakanın damadı Berat ALBAYRAK’ın yaptığı yayın grubunun televizyonu olan ATV’de Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve onun nezdinde tüm Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine yönelik, basın özgürlüğüyle ve habercilikle asla bağdaşmayacak, haddini çok aşmış, seviyesiz ve çirkin bir saldırı yapılmıştır.Sakin kişiliği ve hoşgörüsüyle tüm halkımızın takdirini toplayan sayın Genel Başkanımıza yapılan bu çirkin ve seviyesiz saldırıyı şiddetle kınıyorum.”

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset