Vali Okutan'ın Messenger davası

Trabzon eski valisi olan ve halen Şanlıurfa Valisi olarak görevini sürdüren Nuri Okutan, 2007 yılı Şubat ve Nisan aylarında isim benzerliliği olan e-posta ve messenger adresi üzerinden kendini Trabzon valisi olarak şahıstan davacı olmasının ardından başla

Vali Okutan'ın Messenger davası

Trabzon eski valisi olan ve halen Şanlıurfa Valisi olarak görevini sürdüren Nuri Okutan, 2007 yılı Şubat ve Nisan aylarında isim benzerliliği olan e-posta ve messenger adresi üzerinden kendini Trabzon valisi olarak şahıstan davacı olmasının ardından başlatılan soruşturma sonuçlandı.

Edinilen bilgiye göre, eski Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın şahsına ait olmayan ancak isim benzerliği ile ayırt edilebilirliği zor olan e-posta ve messenger adresi üzerinden kendisini Trabzon Valisi olarak tanıtan kişi 3. şahıslarla iletişim kurduğu gerekçesiyle Vali Okutan 28 Temmuz 2008 tarihinde Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunmuş ardından konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Trabzon Cumhuriyet Savcısı Ömer Gündoğdu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bahse konu e -posta ve messenger adresini kullanan şahsın Sakarya ilinde ikamet eden şüpheli K.S. olduğu belirlenmişti. Cumhuriyet Savcısı Gündoğdu şüpheli K.S. hakkında "Bileşim Sisteminde Hukuka Aykırı Olarak Girme ve Orada Kalma" suçundan dava açarken, şüpheli K.S. ifadesinde üzerine atılı suçlamayı kabul etmemişti. Şüpheli K.S.’nin Trabzon Çocuk Mahkemesi'nde yargılanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem