Servis öğrencilere çarptı: 2 ölü

Erzurum'un Tortum ilçesinde, servis aracının çarptığı öğrencilerden 2'si öldü, 2 öğrenci ve 1 öğretmen yaralandı.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Muştak Yolcu yönetimindeki 25 FY 675 plakalı öğrenci servisi, Şenyurt beldesinde, Musa Gündeş İlköğretim O

Servis öğrencilere çarptı: 2 ölü

Erzurum'un Tortum ilçesinde, servis aracının çarptığı öğrencilerden 2'si öldü, 2 öğrenci ve 1 öğretmen yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Muştak Yolcu yönetimindeki 25 FY 675 plakalı öğrenci servisi, Şenyurt beldesinde, Musa Gündeş İlköğretim Okulunun önündeki 25 D 586 plakalı servis aracına binmeye çalışan öğrencilere çarptı.

Kazada, öğrenciler Recep Tayyip Uçar (7) ile Doğukan Güral (7) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar Onur Güral (13) ve Ayşe Uçar (12) ile öğretmen Mahmut Beler, Tortum İlçe Devlet Hastanesinde kaldırıldı. Yaralı öğrenciler buradaki ilk müdahalenin ardından Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem