Günnar, İslam alemini kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Regaip Kandili münasebetiyle yayınladığı Trabzonluların ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutladı.Günnar, “Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili huzur ve bereket iklimi, Mübarek Ramazan

Günnar, İslam alemini kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Regaip Kandili münasebetiyle yayınladığı Trabzonluların ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutladı.

Günnar, “Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili huzur ve bereket iklimi, Mübarek Ramazan ayının da müjdecisidir. Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden Ramazan ayı ile son bulan rahmet ve bereket iklimi üç aylara girdik. Hayatımızda yeni sayfalar açarak, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, sevgi ve saygıyı elden bırakmayıp, toplum olarak birbirimizle kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerimle Regaip Kandili'nin İslam alemine ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler