PKK'nın Karadeniz planı altüst oldu

Sinop ve Kastamonu'da polislere silahlı saldırı gerçekleştiren PKK'lıların yeni eylem stratejisi deşifre edildi. PKK'nın sözde "Karadeniz" yapılanmasında faaliyet yürüten timin elinde 15 kilo C-4 plastik patlayıcı taşıdığı tespit edildi.Örgüt elemanı C. B

PKK'nın Karadeniz planı altüst oldu

Sinop ve Kastamonu'da polislere silahlı saldırı gerçekleştiren PKK'lıların yeni eylem stratejisi deşifre edildi. PKK'nın sözde "Karadeniz" yapılanmasında faaliyet yürüten timin elinde 15 kilo C-4 plastik patlayıcı taşıdığı tespit edildi.

Örgüt elemanı C. B'nin Çorum'da teslim olmasından sonra başlatılan soruşturmada önemli detaylara ulaşıldı. C. B'nin itirafları ile elde edilen bilgiler örgütün sadece Karadeniz'de değil büyük şehirlerde de yeni eylemler planladığını ortaya koydu.

Boyabat'ta 3 polisi yaralayan ve Ilgaz Dağı'nda trafik ekibine saldırarak bir polisimizi şehit eden timin K. Irak'tan getirdiği plastik patlayıcılar ile büyük şehirlerde bombalı eylem hazırlığında olduğu belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem