PKK yol kesti TIR yaktı

Iğdır-Doğubayazıt karayolunda yol kesen PKK’lı grup bir TIR’ı ateşe verdi, güvenlik güçleri ile çatıştı.Edinilen bilgiye göre, PKK mensubu teröristler Iğdır-Doğubayazıt karayolu Pamuk Geçidi yakınında seyir halindeki özel bir firmaya ait TIR’ı saat 21.00

PKK yol kesti TIR yaktı

Iğdır-Doğubayazıt karayolunda yol kesen PKK’lı grup bir TIR’ı ateşe verdi, güvenlik güçleri ile çatıştı.

Edinilen bilgiye göre, PKK mensubu teröristler Iğdır-Doğubayazıt karayolu Pamuk Geçidi yakınında seyir halindeki özel bir firmaya ait TIR’ı saat 21.00 sıralarında durdurdu. Sürücüsünü araçtan indiren teröristler, yanıcı maddeyle TIR’ı ateşe verdi.

Bölgede devriye atan güvenlik güçleri, TIR’ın bulunduğu alana gelerek olaya müdahale etti. Güvenlik güçleriyle çatışmaya giren grup, daha sonra Ağrı Dağı eteklerinde bulunan dağlık bölgeye kaçtı. Güvenlik güçleri, çevrede önlem aldı.

İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında kullanılamaz hale gelen TIR, yol ortasında bulunduğundan onlarca araçlık konvoy oluştu.

Öte yandan; güvenlik güçleri kaçan PKK’lı grubun yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem