Özel güvenlikci ölü bulundu

 DİYARBAKIR’da 3 gündür haber alınmayan özel güvenlik görevlisi 32 yaşındaki H.T. ile 30 yaşındaki L.T. adlı kadın, bir arkadaşlarının evinde kaçak elektrik akımına kapılarak ölmüş halde bulundu.  Olay merkez Bağlar İlçesi’nde dün gece meydana geldi. Özel

Özel güvenlikci ölü bulundu

 DİYARBAKIR’da 3 gündür haber alınmayan özel güvenlik görevlisi 32 yaşındaki H.T. ile 30 yaşındaki L.T. adlı kadın, bir arkadaşlarının evinde kaçak elektrik akımına kapılarak ölmüş halde bulundu.

 

 

Olay merkez Bağlar İlçesi’nde dün gece meydana geldi. Özel bir şirkette güvenlik görevlisi olan H.T., ile aynı işlerinde temizlik personeli olan L.T., 3 gün önce bir arkadaşının evine gitti. H.T. ile L.T.’den haber alamayan ev sahibi, dün gece gittiği evinde kapıyı açamayınca, durumu polisi bildirdi.

 

 

Polis çilingir yardımıyla girdiği evde H.T., ile L.T.’nin banyoda cansız bedenlerini buldu. Yapılan incelemelede H.T., ile L.T’nin kaçak elektrik akımına kapılarak öldükleri belirlendi. Çağırılan DETAŞ ekipleri evdeki elektriği kestiken sonra iki kişinin cesetleri çıkarıldı. Polis yaptığı ayrıntılı incelemede, banyona giren H.T.’nin elektrik akımına kapılması üzerine L.T. adlı kadının da onu kurtarmaya çalışırken yaşamlarını yitirdiği tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem