Hırsız uyurken yakalandı

 Şüpheli Çorum'a getirilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Gişe görevlisi Alper B., aralıklarla banka dışına çıkardığı 90 bin TL ile ortadan kayboldu. Banka yetkililerinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Alper B.'nin

Hırsız uyurken yakalandı

 

Şüpheli Çorum'a getirilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

Gişe görevlisi Alper B., aralıklarla banka dışına çıkardığı 90 bin TL ile ortadan kayboldu. Banka yetkililerinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Alper B.'nin güvenlik kamerasındaki kayıtları ve telefonları incelemeye alındı. Teknik takibe alınan şüphelinin Ankara'da olduğu belirlendi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri ile Ankara'daki polis ekipleri, Çankaya’da bir otele operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon sonucu Alper B., uyurken yakalandı. Karşısında polisleri gören şüpheli, "Böyle erken yakalanacağımı hiç düşünmemiştim" dedi. 

 

Ankara’dan Çorum İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen Alper B., ifadesinde, "Yaşadığım ekonomik sıkıntılar nedeniyle böyle bir işe kalkıştım" dedi. Şüphelinin bankadan aldığı 90 bin TL de yanında bir çantanın içinde bulundu. Para daha sonra bankaya teslim edildi. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler