Öğrenci servisi vinçle çarpıştı

Şakran girişinde seyreden Rıdvan Yetiş yönetimindeki 35 NKB 52 plakalı okul servisi, karşı şeritten gelen Veysel Bıçak idaresindeki 35 NAA 41 plakalı vinçle çarpıştı. Kazada Kalabak ve Çoraklar köylerinden taşımalı eğitimle öğrencileri Şakran İlköğretim O

Öğrenci servisi vinçle çarpıştı

Şakran girişinde seyreden Rıdvan Yetiş yönetimindeki 35 NKB 52 plakalı okul servisi, karşı şeritten gelen Veysel Bıçak idaresindeki 35 NAA 41 plakalı vinçle çarpıştı. Kazada Kalabak ve Çoraklar köylerinden taşımalı eğitimle öğrencileri Şakran İlköğretim Okuluna taşıyan minibüste bulunan 27'si öğrenci 29 kişi yaralandı. Öğrencilerden üçünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Yaralılar Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken durumu ağır olan aysun Barut ve Aslıhan Sarı, Cankurtaran helikopterle İzmir'deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kalça kemiği kırılan Ayşe Nur İşler ise karayolundan cankurtarala İzmir'e gönderildi.

Yapım çalışmaları sebebiyle yolun ikiye bölündüğünü belirten servis şoförü Yetiş, kendi şeridinde gittiğini, vincin çok hızlı geldiğini, hattâ yol üzerinde kendisine yavaş olmasını işaret eden görevliye de çarptığını iddia etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem