A Milliler Almanya'ya gitti

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 3 Haziran Cuma günü Belçika ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda aday kadroda bulunan futbolcular, bu maç öncesinde kamp yapacakları Almanya'ya hareket etti. Atatürk Havaalanı'nın CPI Salonu'ndan giri

A Milliler Almanya'ya gitti

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 3 Haziran Cuma günü Belçika ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda aday kadroda bulunan futbolcular, bu maç öncesinde kamp yapacakları Almanya'ya hareket etti.

Atatürk Havaalanı'nın CPI Salonu'ndan giriş yapan milli futbolculardan Selçuk İnan ve Cenk Tosun, Belçika'ya 3 puan için gittiklerini söylediler.

Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan, Belçika maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Kazanamasak da yenilmememiz gerekiyor. Çalışmalarımız da bu yönde olacak inşallah iyi bir sonuç alıp Türkiye'yi mutlu ederiz. " dedi.

Gaziantepspor'un milli futbolcusu Cenk Tosun ise Belçika maçının Avusturya maçından daha zor geçeceğini dile getirerek, "Biz oraya 3 puan için gidiyoruz. Bunu da alıp geleceğiz. " şeklinde konuştu.

Bu arada kafilede Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de hazır bulundu.

Öte yandan Almanya'nın Düsseldorf kentine giden milliler, Belçika maçı öncesinde Hollanda'nın Tegelen kasabasında bir hafta kamp yapacak. Milliler, Düsseldorf'tan otobüsle Tegelen'e geçecek ve kamp yapacağı Bilderberg Chateau Holtmühle'ye yerleşecek. Ay-yıldızlı ekip, kamp süresince tüm antrenmanlarını Sportpark Bakenbos'ta yapacak.

A Milli Futbol Takımı aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Tolga Zengin, Egemen Korkmaz, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Engin Baytar, Umut Bulut (Trabzonspor), Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Arda Turan, Kazım Kazım (Galatasaray), Emre Güngör, Cenk Tosun (Gaziantepspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Sinan Bolat (Standard Liege), Serdar Kesimal (Kayserispor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Gökhan Töre (Chelsea), Mehmet Topal (Valencia), Mehmet Ekici (Nürnberg).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor