MHP'nin meydandaki led ekranı olay oldu!

1 Kasım öncesi Trabzon’da siyasi propaganda zirve yaptı.   Fakat bu noktada MHP’nin meydana kurduğu LED ekranla mesajlar vermesi ise ilginç tartışmaları da beraberinde getirdi. MHP’nin LED ekranında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kullanılması ve ba

MHP'nin meydandaki led ekranı olay oldu!
1 Kasım öncesi Trabzon’da siyasi propaganda zirve yaptı.
 
Fakat bu noktada MHP’nin meydana kurduğu LED ekranla mesajlar vermesi ise ilginç tartışmaları da beraberinde getirdi. MHP’nin LED ekranında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kullanılması ve bazı konuşmalarının foto montaj ile farklı görüntülerler birleştirmesi Ak Partililerin tepkisine yol açtı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın makamı nedeniyle siyasi propagandaya alet edilememesi gerektiğini vurgulayan bazı Ak Partililer bu konuda girişimlerde bulunmaya karar verdi. Tepki verenlerde özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın makamına hakaret edercesine montajlarla birleştirilerek halka sunulmasının yasal olmadığı görüşü hakim. Bu LED krizi bakalım nasıl çözülecek.
 
12188446_1048361911924955_1155601808_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem