"Savaşların bile bir adabı vardır’’

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen ve hastanelerde aynı anda gerçekleşen "Sağlık Personeline Yapılan Şiddeti Kınama" basın açıklaması, Mudanya Devlet Hastanesi yönetimi tarafından duyuruldu.Kahvaltılı basın toplantısında konuşan Mu

"Savaşların bile bir adabı vardır’’

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen ve hastanelerde aynı anda gerçekleşen "Sağlık Personeline Yapılan Şiddeti Kınama" basın açıklaması, Mudanya Devlet Hastanesi yönetimi tarafından duyuruldu.

Kahvaltılı basın toplantısında konuşan Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cumhur Kara, "Savaşların bile bir adabı vardır. Bu adapta sağlık görevlileri hiç bir şekilde şiddete ve ölüme maruz kalmaz. Ama son zamanlarda ambulans personellerine veya hastane içerisindeki personellerimize vatandaşlar tarafından şiddet uygulandığını görüyoruz. Biz hastane yönetimi olarak bu işe artık dur demek istiyoruz" dedi.

Hastanelerde çalışanların güvenliği için gereken tedbirlerin alındığını belirten Başhekim Op. Dr. Cumhur Kara, "Bizler tüm engellemelere rağmen; din, dil, ırk ayrımı gözetmeden insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Terör bizi asla yıldırmayacak ve asla amacına ulaşamayacaktır. Terör değil; kardeşlik diyen gönüller, şifa sunan eller kazanacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler